Post by vaconfgentkevic on Feb 24, 2022 22:40:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tie Dye ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tie Dye IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит код бъг всички ▞▞▞
▞▞▞ Tie Dye 2022 version ▞▞▞
Смешно е как играта се прекъсва от реклами. Започвате реклама за риза и BOOM.
Тази игра не се забавлява, когато поставям цветове върху нея и поставям във водата цветовете са много светли.
Ужасно е, когато го инсталирам, дрехите изглеждат розови и не мога да видя крайния резултат. Продължавам да инсталирам и инсталирам и нищо не се променя с дрехите и играта е бавна. Би било добра игра, ако не изглеждаше розово.
Много забавно, но в средата на умирането има добавка и веднага след като приключите има добавка. Също така на всеки няколко минути става LUDO GRITCHY!!! Не знам дали съм само аз или много хора, но става досадно.
Харесвам тази игра, но няма избор в цветове🖌️ но ми харесва🥰🥰
Тази,игра,е,страхотна,за,всички,за,играе,тя,дава,на човека,нещо,за,мисли,за,прави,когато остареят,така че не е трудно да се направи,просто,много,от, забавно, да правиш, вие, просто, може би, искате да знаете повече и как можете да влезете в него в, реалния, живот, това, вие, можете ли, дори, да го направите, до, начина, така, че, можете, можете, да получите, пари, да, когато, направите, това, започнете, изтеглете, малко, ако, вие, искате, да, направите, То, вие, не, трябва, да, да се тревожите, навън ,то,включването,за,много,така че,ти,можеш,да,не,над теб,главата,за,правиш,това,просто,забавлявай се,не
ако никога не открих тази игра, знам какво щях да направя. има толкова много опции, от които да избирате. Никога не съм срещал реклама, която просто изскача! клиентите са доволни от всичко! тази игра е 5/5
Бъгове през цялото време, бързо стават скучни и лоши във всеки кръг през цялото време и рекламата е почти винаги една и съща реклама.
Толкова яко! можете да направите така, че хората да се изпикаят или изкачат в банския си костюм 🤣
, тази игра е много бъгваща и проста
Когато я включвам ми БЪГНА и не знам какво да правя
Tie Dye Simulyasiya ivx
Харесва ми мога да правя каквито си дрехи пожелая
Гадно. Вибрацията е твърде голяма. Винаги ми дава добър резултат и това ме натъжава, защото работата е безполезна. И защо няма мъжки персонажи?? И защо crazy labs games прави тези ужасни 3D игри? Липсва ми старото съдържание.
Играйте в реалността, както ще получите, ако направите в реално време. Имаш какво да правиш в играта и е ок
Много лоша игра
Играта е много хубава и много благодарение на тези хора, които са я създали просто е уникална нямам думи и се надявам всички, че мисля така и да ви изтеглите много много много много много много ви благодаря за моето мнение и оценявате на тази хубава и мерси че ме итлущахте мерси
Имаше много реклами, които сбъркаха играта и телефона ми, повечето от които ме накараха да започна отначало с дизайна. Това е много забавно и леко пристрастяващо, но рекламите съсипват играта.
Луд съм по тази игра...обичам я толкова много...Но изскачащите реклами са проблем СЪГЛАСЕН съм😴😆😁
Много яка игра! Защо трябва да имате много реклами? Теглете я!!!
Много е хубава игра пет звезди
Супер е
Тази игра беше абсолютно отвратителна, всеки път, когато я играх, имаше проблеми, така че част от екрана щеше да се тресе силно, а другата да бъде празна. Не си губете времето с тази игра, ако нямаше проблем, бих я харесал
Към много реклами. Всяка риза, рокля или пола на финландски ще се появи реклама и става досадно, да, добре е от време на време, но всеки път е толкова досадно. Ще изтрия това приложение.
Играта е толкова хубава и прави толкова забавна.🎉
War Machines: Tank Army Game Akcja nmtj
Наистина ми харесва да играя много тази игра, но причината да дам четири звезди вместо пет е, защото рекламите винаги има реклама, докато аз съм в средата на боядисването на дрехите. Но освен това, наистина харесвам тази игра. 👍
Страхотно забавление, докато трае. Много реклами. Tye Dye Shop е МАКСИМАЛ, но не е останало нищо за надграждане. Печалбите просто продължават да се трупат. Няма мисии за завършване. Създадените дизайни могат да бъдат СТРАХОТНИ и аз печеля състезанието всеки път, какви са коефициентите .... 😉
Това е прекрасна игра с прекрасна графика. Харесва ми играта, но има проблем и проблем, когато играх играта известно време, изведнъж тя се връща вкъщи и всичко е празно, така че отстранете този проблем бързо, в противен случай ще изтрия игра, която само аз не трябва да правя, така че оправете този проблем........друго че е хубав и добър геймплей............ БЛАГОДАРЯ ЗА ИГРАТА...
Това е забавно, но като че можете да поставите кафяво и жълто на бутона, когато го получат, това е смешно
Много ми харесва съветвам и останалите да ви изтегля.😍😍😍❤️❤️❤️🦄🦄🦄
Страхотна игра, но съм на път да изтрия поради прекомерни реклами 😭
Tie Dye Simulācijas spēles xlon
Играта е наред, въпреки че изостава МНОГО, затова й дадох 3 звезди. Друга причина е, че по-голямата част от ризата изглежда бяла, когато боядисах цялата тениска.. Може би е грешка, но страхотна игра освен това. 💗
Tie Dye Simulasi ntx
Всичко е наред, предполагам. Имате цели да отключите нови видове сгъване и дрехи, но толкова много реклами! Трябва да отключите всичко, като гледате реклама и такава се появява всеки път, когато сте на път да потопите боята за вратовръзка във водата.
Трипи игра! Чудесно е да видите какво можете да направите с различни дизайни!
Knüpfbatik Simulation wurh
Супер удовлетворяващо, когато искам нещо безсмислено да направя. Просто ми се иска да можете да надстроите магазина и плажа повече и също така да има повече материали за боядисване и начини за сгъване. Просто в крайна сметка спира да ви дава нови неща, което прави монетите, които печеля, безполезни.
много интересна игра Харесва ми фантастична и полезна игра
Много е забавно и се откриват уникалните кумбинации някои от тях ги пробвах върхо моя блузи. Не се съмнявайте и я теглете ЕДИНСТВЕНИЯ ПРАБЛЕМ Е ЧЕ ВЗИМА МНОГО МЯСТО!
Тя е красива и аз много я харесвам